Lantlivspuls

En blogg i dagboksform där mina tankar om högt och lågt får samsas med vardagsberättelser från den lilla gården i den lilla byn på landet. Inga förskönande omskrivningar utan ibland riktiga djupdykningar rätt ner i novembergeggan eller i det sköna gröna där kycklingarna kläcks i köket och det dagliga brödet gräddas på vedspisen. Mitt liv i all sin enkelhet och all sin svårighet. Välkommen!

Kalas!

Publicerad 2016-02-20 19:40:28 i Allmänt,

Missade helt att ta kort idag men det har å andra sidan inte varit så mycket att fotografera så det får bli till en annan gång. 
 
Idag hade vi lite kalas då maken fyllt år och lite släkt kom och hälsade på. Det var riktigt trevligt att få en stunds avkoppling med god mat och trevligt prat. 
 
Började dagen med en långpromenad med ponnyerna, alltid lika mysigt att komma ut med dem en stund. Bra motion och suveränt för att rensa hjärnan en stund. På eftermiddagen kom ett riktigt ordentligt snöfall som fortsatte hela kvällen. Blöt snö på tvären är inte det roligaste att promenera i men hunden fick sig en ordentlig promenad iallafall och det var skönt att sträcka på benen en stund innan kvällen tog vid. Skönt också att stalla in hästarna och natta djuren då snöfallet var mer på tvären än rakt ner. Hua!
 
Imorgon ska dottern vara med på sin första luftgevärsskytte-tävling. Hur spännande som helst, mer om det senare alltså. 
 
Nu tar vi kväller och fixar lite kvällsgott. Barnen vill se mello och jag vill softa så det passar ju bra. 
 
Find your success at www.fidelipublishing.com:
 
Yepp, true that!
 
 
 
Ha det gott!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela